Details, Fiction and σχεδια νυχιων

Wiki Article

Πουθενά Φθηνότερα Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε.

Choice cookies enable an internet site to keep in mind facts that adjustments the way in which the web site behaves or appears to be, like your chosen language or maybe the location that you will be in.

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν τα μακριά και εντυπωσιακά νύχια, αλλά δεν μπορείτε να το κατορθώσετε με φυσικό τρόπο, η λύση είναι μία… Η Επιμήκυνση των Νυχιών σας! Οι συνεργάτες μας, προσφέρουν στα κοντά και αδύναμα νύχια το μήκος που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Ως γυναίκες λατρεύουμε τα περιποιημένα και βαμμένα νύχια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το μανικιούρ είναι μια βασική συνήθεια ομορφιάς που όλες μας ακολουθούμε.

Ακρυλική σκόνη άριστης ποιότητας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα...

Η θαμπή αυτή όψη κάνει τα νύχια να φαίνονται κομψά και βελούδινα. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!

Από τη στιγμή που κάνετε την εφαρμογή του τεχνητού νυχιού, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε ή να κάνετε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ για πιο «καθαρό» αποτέλεσμα.

Τα νύχια μουλιάζουν σε ειδικό υγρό και μετά αφαιρούνται με απαλές κινήσεις, get more info όπως γίνεται και στο ημιμόνιμο βερνίκι.

Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήστε εδώ Επαναφορά Κωδικού

Θα αποτελέσουν και φέτος κορυφαία τάση και θα σε κάνουν να τραβήξεις τα βλέμματα.

Ερευνήτριες για την υγεία των γυναικών διερευνούν την εγκυμοσύνη και τη μυϊκή δύναμη μετά τον τοκετό

Ακόμη μια ομάδα από απαλά χρώματα μανό είναι τα παστέλ. Ροζ, γαλάζιο, λιλά, ροδακινί και φυστικί είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Συνδυάστε τις μεταξύ τους ή διαλέξτε την αγαπημένη σας και κάντε εντυπωσιακά σχέδια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

– Για το ότι είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και έχει πιστοποίηση ότι δεν προκαλεί φθορές και αλλεργίες στο φυσικό νύχι και την επιδερμίδα.

Report this wiki page